SINB – a prémium kutyaházak gyártója

kutyaház

Miről ismerhető fel a tökéletes kutyakuckó? Arról, hogy nagybetűs otthon. A hely, ahova nem férkőzhetnek be a téli zimankó fuvallatai, vagy a nyár perzselő sugarai. A házikó, ahova jó bebújni egy izgalmas nap után, ahova jó leheveredni, ahova jó hazatérni! Ez az, ami minden egyes négylábú kis és nagy kedvencnek jár! Akárcsak a szeretettel teli simogatás vagy örömteli játszás, mókázás.

Mit jelent a SINB minőség a gyakorlatban?

A saját kezűleg összeeszkábált, korhadó, düledező ól nem az a hely, ami egyetlen négylábú társat is hívogatna. Nem túlzás azt állítani, hogy mindahhoz az odaadáshoz, hűséghez, lojalitáshoz egy ilyen megoldás több, mint méltatlan.

A SINB kutyaház gondos mérnöki tervezéssel jött létre. És hogy kik voltak a tesztelők? Természetesen a házi kedvencek, akik megmutatták, hogy mik azok a területek, amik fokozott figyelmet igényelnek. Így alakult ki az a minőségű tulajdonságprofil, aminek részét képezi a tartósság, az ellenállóság, a strapabírás. Persze önmagában a helytállóság kevés a maximális elégedettséghez, úgyhogy a komfortfokozat is a maximumon teljesít. Fűthető, szigetelt környezet? Természetesen! Ez az, ami télen-nyáron óv, véd, biztonságot ad.

A nemzetközi hírnév ezek után nem meglepő. A harminc éves gyártói tapasztalat eleve rendkívülinek mondható. Ám ehhez társul még az a szemlélet, hozzáállás, ami folyton a prémium megvalósítás útjait fürkészi.

A SINB a kutyasportok, például a Hard Dog Race (HDR) hivatalos támogatója. Tehát nem túlzó azt állítani, hogy a márka életében tényleg a kutyák állnak a középpontban, és persze azok a vágyak, amiket bár szavakkal nem képesek kifejezni, de amiket a sokat látott gazdik pontosan értenek, ismernek.

kutyaházak
A SINB kutyaházak gondos mérnöki tervezéssel jött létre.

Mi a helyzet a dizájnnal?

Bár kutyusoknak oly mindegy, hogy néz ki a házikójuk, azért az abszolút evidens, hogy gazdi szemmel komoly jelentőséggel bír a szerkezet külleme. Ha egyedülálló variációról van szó, ami az udvar ékévé válhat, akkor azért, ha pedig kennelsorról beszélünk, akkor meg azért.

A rozsdamentes acélszerkezet fa mintázatú megjelenéssel roppantul közkedvelt, nem meglepő módon, mert azon túl, hogy szó szerint hajlíthatatlanul tartós, még stílusos is. De a lambériázott változat környezetbarát favédő lazúr festékkel lekezelve is olyan alternatíva, ami figyelmet és elismerést érdemel.

A tetőszerkezet kiválasztása is egyedileg módosítható. Hogy miért? Mert ahány eb, annyi csahos szokás! Nem egy ebadta például kifejezetten szeret a kuckója tetején heverészni és szemmel tartani a környezetét, a lehető legnagyobb kényelemben.

A PUR szigetelésű oldalfalak gondoskodnak arról, hogy sem a didergető mínuszok, sem az elviselhetetlen forróság nem juthat be a paradicsomi kutyaotthon szívébe. A könnyű tisztíthatóság a felnyitható, teleszkópos tetőnek hála tényleg gyerekjáték. Ha mindez nem lenne elég, akkor mindennek tetejében a kiszemelt modell méretpontos, kopásálló szőnyeggel és bejárati, szélvédő függönnyel is kérhető.

Sátrazás vagy luxus lakosztály?

A csináld magad verziókkal szemben a SINB kutyaház a nagybetűs időtállóság, minőség, egyúttal kényelem megtestesítője! Előbbi olyan, mint egy pusztaságban felvert sátor, ami sok mindenre nem jó, legfeljebb picit be lehet alá bújni. Míg utóbbi komfortot, biztonságot, hosszú élettartamot és prémium körülményeket kínál! Ami minden egyes kutyának kivétel nélkül jár!

A szállítás akár lapra szerelt állapotban is kivitelezhető, közvetlenül a gyártói telepről. Az egyedi gyártású sorkennelek kutyaiskolák, kutyamenhelyek, kutyahotelek, esetleg tenyésztők számára a lehető legtökéletesebb döntés. A kutyák egyedisége megkérdőjelezhetetlen, ezek után még jó, hogy az egyedi fejlesztés, egyedi garancia evidencia!

Kutyanevet választanál kiskutyádnak?